torsdag, november 08, 2007

2.dag
-
Spisesalen
-
Idag spist frokost så dro vi til hallen. to av 4 taxi visste ikke hvilken hall vi skulle da det var vanskelig med språket. Men stedet hjalp ved kartet og vi visste ikke kor hallen lå.. Så vi gikk en stykke unna og fant oss fram dit.. Det var veldig kaldt inne i hallen og først var det england som trente så vår tur. Flisgulvet i garderoben var iskaldt så vi måtte ha under når vi sto og ordnet oss..
Så gikk vi til restaurantet som ligger i hallen og spist lunch før alle dro til byen sammen og ble delt opp i grupper slik det ikke blir så mange på en butikk for å si det slik. så jeg gikk sammen med Ida, Ida`s far og Lise.. så vi alle ble slitne og dro til hotellet og slappet av med litt PC. Deler rom med Gry, Kathrine og Ingvild og jeg er eneste som ikke har tatt med PC. så jeg betaler litt for å låne nettet.. Så ble det middag og etterpå møte..
Imorra blir det store dagen vår, vi skal spille mot sveits og vi skal gjøre godt vi kan!!


Trening

Tone

4 Comments:

Blogger Gro Marie said...

Godt at du har iallfall tilgang til å oppdatere bloggen din slik at vi i Norge kan følge med på ka som skjer.

Lykke til med fotballkampen mot Sveits! Ha det gøy ute på banen!!

4:08 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei.Flott at vi kan følge med hva som skjer i Bulgaria, Tone.
Følger spent med.
Tantebarnet mitt er også med på laget; Beate Solem :)
Heidi Hegdahl Nilsen

9:10 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei!Hørest litt tøft ut dette, men dere klarer dere så fint at! Hehe - Beate ser ut som slappfisk hehe! Bare kødder! Har dere ikke med tolker da? Eller va d kanskje tolkene som slet med kommunikasjonen / språket? Stå på folkens! KLEM LENEPIA!

8:14 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Forresten, har de andre som tok me PC gratis nett da? Da kan u jo bare spør de om å få låne litt.. dere burde spleise for å legge ut nyheter på bloggen din ettersom u e så snill som tar dæ tid å penger til dette.. Bare lurer altså!KLEM SØS!

8:15 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home