lørdag, november 10, 2007

4.Dag

Idag spilte vi mot England og gjorde vår bedre kamp enn igår. Vi jobbet mest defisivt men vi fikk problemer med å spille fram mot mål. ved pause ledet Engelskene 3-0 og vi tapte tilslutt 4.0. Neste kamp blir mot Tyrkia og det ser vi fram oss til..
Danmark spilte mot Tyskland og gjorde veldig bra kamp men det ende 1-0 til tyskland. De scoret like før kamp slutt og det var synd..

Så dro vi til andre hallen og så herrene spilte mot sverige. De lå under 1-0 så ble det 1-1 før de mistet kontrollen og tapte til slutt 5-2.

Etterpå dro vi til Italiens restaurant og spist en mega god pizza før vi dro tilbake til leiligheten og kost oss resten av kvelden..

Imorra har vi damer og herrer fri da begge som skulle spille mot har trukket seg etter påmeldingsfristen var over. Så vi må møte opp for å vise at vi møter slik vi får 3 poeng. Men vi skal ellers shoppe etter frokosten. Så kanskje det blir lett trening på oss den tiden vi har egentlig kamp.

Det Snør!!

Tone Kaptein for Unni

Takk for kommentaren, blogglesere!! Koselig å hør fra deg, som er tante til ei på laget vårt ;)

Tone

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hehe!måtte le mæ skakk ihjel! først trudd æ hun nr 4 va dæ, tone , så tenkte å spørre om u hadd ordna nytt pannebånd å d va uvant å se dæ slikt i fotball! å så skulle æ spørre om kæm va hu helt te høyre i hvite drakten, tenke d mått værra Beate eller Silje - så itj ut som fotballspiller, men sto i en kjole så pent som hun sto! så bestemt æ mæ for å trykke på bildet slik at æ fikk sett bildet nærmere! farsken - d va dere røde som va norske laget HAHAHEHE! treng visstnok bilde! flott u va på håret, søs! ja, så te kampen da.. synd dere tapte, men England e en av de beste laget så dere ska være gla hvis dere følte dere spilte deres beste! d e d som teller! ha en fin dag i morra å kos dere masse! Lykke te me neste kamp! hei på herrene for mæ å da! dere bør nok kom hit så får dere sjokk over meterlange snøen i forhold te deres! men uvant at d e snø der nede på den tia ja! klemmer LENEPIA!

9:17 p.m.  
Anonymous Anonym said...

mente trenger briller, itj bilde! skrev visstnok litt for fort..Lene

9:18 p.m.  
Anonymous Anonym said...

mente trenger briller, itj bilde! skrev visstnok litt for fort..Lene

9:18 p.m.  
Blogger Elin said...

*ler* Du har en morsom og flittig søster! (og hun ene sto virkelig som en pen skolepike, mangler dog sløyfe også da, ikke bare kjole!!)Kan tenke meg at søsteren din er like spillesugen som meg. Skikkelig misunnelig på dere. Håper dere koser dere masse og har det helt topp i Bulgaria. Men snø? I alle dager? Det var jo mildt høstvær når vi var der nede i november forrige gang? Mener å huske at vi gikk i treningsjakke eller lett høstjakke. En gang da vi tok en joggetur som oppvarming før kamp brukte vi vel bare genser/tskjorte? Men kald hall husker jeg meeeeget godt! Brrr...

Hvordan er hallene i år? Er det de samme hallene som blir brukt? Og underlaget? Husker at ikke alle var like fornøyde med det katastrofale vi hadde den gangen!

Det er bra dere har en god følelse etter kampen. God stemning og atmosfære i laget er kjempeviktig. Spesielt viktig at dere eldre og rutinerte passer på dette, selvom man etterhvert kan bli ganske så frustrert. Men jeg regner med det ikke er noe problem så langt. Stå på! Kos dere masse med "fridagen" i morgen.

9:44 p.m.  
Anonymous Anonym said...

lenepia: det er du ikke alene om :P

trodde også at hun nr 4 i hvitt var tone, skjønte ikke da hun ikke hadde på seg kapteinsbånd siden hun skrev at hun tok over Unni som kaptein

Godt kjempt, selv om det ble tap for England. Lykke til i de neste kampene :)

6:24 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home