mandag, november 12, 2007

6.dag

Hei!!

Idag dro vi til hallen og spilt kamp mot Tyrkia og vi klarte bare 1-1. Laget funkerte ikke det vi pleier å gjøre. Begge forsvaret ble igjen bak så var det vanskelig for angriperne og spille sammen til mål. Så vi lå under 1-0 etter en forsvar tappe. 7 min før slutt var eg forsvar og jeg spilte gjennom fram til mål og scoret. Etterpå presset vi og Kathrine og Silje skapte noen sjanser. Jeg traff stanga først, så vi fortjente å vinne den kampen. Men vi er enda på 2.plass og vi MÅ vinne over Israel om vi beholder 2.plass. Vi møter enten Russland eller Italia i kv finale. Russland - Italia imorra og en av de taper møter oss. Vi spiller på en annen hall enn for 5 år siden og gulvet er bedre men det er samme type stoff...

Etterpå så vi Danmark - Italia som Danmark tapte 2-5. Danskene var best i begynnelsen. Så England - Israel 4-0 før vi dro for å se på Herrer og de presset godt de kunne i 12 min så ble det raske 3 baklens mål. de tapte tilslutt 5-1. De møtte Slovakia.

Etterpå dro vi til restauranten og spist kylling som alle fikk før vi dro til leiligheten og slappe av..

Nesten ingen av oss vet hvordan restulat av andre kamper og hvilken plass de er på. Bare kem vi ska spille mot i kv finale.. 1.plass møter 4 plass i andre pulja, 2.pl møter 3.pl 3 pl møter 2. pl i andre pulje mens 4pl møter 1pl.. sånn er systemet i slutspill..

Imorgen skal vi dra for å se på Russlad - Italia før vår kamp mot Israel, blir spent på denne kampen for Israel har blitt bedre lag side de spilte første kamp mot tyrkia. Så etter kampen har vi ikke bestemt oss. Kanskje dra tilbake hit. De guttene spiller kl 13 og husker ikke kem de skulle spille mot.

Fint dere kommenterer på bloggen så jeg vet hvem som leser ;)

Bilder:


Norge - Slovakia

Lisa & Tone

Tone

9 Comments:

Blogger Ina said...

spennende å lese om kampene..:) lykke til med kampene videre

9:37 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Fant ikke ut før i dag at du skriver fra Bulgaria her ;) Hehe.. Moro å lese! Spennende med kampene dere, må bare stå på videre og kjempe! Dere er mange gode spillere, men synd med skader.. Hilse alle fra meg og kos dere masse videre! Husk å ha det gøy også mens dere er der :D

9:51 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei!
Veldig kjekt at du har denne siden, så vi kan sitte hjemme og følge dere litt!
Hilsen moren til Magnus:)

9:23 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei!
Kjempe artig å lese bloggen! Hpåer der har det gøy! Lykke til mot Israel. Dere klarer det!

Og må innrømme det kribler i beina mine når jeg leser om kampene... sukk...

hils til alle sammen!
Klem Fra Nina i Bergen

7:05 p.m.  
Blogger Anine said...

Heia,heia! SLÅ ITALIA!!!!!

8:13 p.m.  
Blogger Elin said...

Heihei!

Bra du er som poteten, kan brukes til alt! At du greide å score et meget viktig mål var jo like imponerende. Men som Nina sier, i innefotball, så er det jo ikke noe som heter angrep og forsvar. Ser jo at du har skjønt poenget! Gleder meg til å lese neste oppdatering. Gjetter den er på vei nå!

9:19 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Heia kjære søs! Mene itj å være frekk mot de andre på laget eller såre dem, men æ sier bare ALL ÆREN TE DÆ KJÆRE TONE SOM AVGJORDE AT LAGET KOM I UAVGJORT! D ska u vite, søs! Egentli så hjelper d av å te at en spiller plutselig kjører på. for av og til kan enkelte lag kjenne igjen ka som e typisk for motstander koss spilletype de har på banen. så hvis en plutselig gjør endringer blir laget forvirret! så d va bra u prøvde å ta en sjans, d lyktes jo!! stor klem fra søs!

11:06 p.m.  
Anonymous Anonym said...

hei... lykke videre og står på, vi i Stavanger følger med !!, hils 3 sdif gutter og catrine søyland fra oss, Sdif fotall gutter.

12:46 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei jenter og gutter. Gratulerer med flotte innsats så langt. Det er jo omtrent som forventet at dere kommer til kvartfinale. Bra oppdatering med resultatet og omtale på www.deafnet.no. Ellers er det stor mangel av andre kamper resultater. De skulle bruke samme program som EDSO gjorde under EM ifjor.
Så ønsker jeg LYKKE TIL med videre.

MVH Bjørn R

1:10 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home