torsdag, november 15, 2007

9.dag
-
NORGE TIL SEMI!!!
-
Idag er det vårt store dag!! Vi vant 6-0 mot Italia og vi gjorde jobben vårt og skapte alle mål og kun 2-3 sjanser til...
-
1-0: Tone får ballen fra venstre side og dribler ut mot høyre og scorer høyt opp krysset til høyre.
2-0: Lise kommer alene på venstre side med ballen og scorer mot keeperen som ble truffet og ballen triller snilt mot mål.
3-0: Tone gjentar det samme som 1-0 men ballen havner ned til høyre.
4-0: Tone tok straffe etter en hands og scorer nesten midt på mål og keeper flytter på seg.
5-0: Ida scorer hard mot keeper og det ble en retur og Lisa stod ved siden av og scoret enkelt mellom beina hennes og mål der.
6-0: Keeper til italia går ut mot midt på banen for å presse oss, og Unni tok ballen etter en feil pastning hos Italia og prøver å score langt rett til mål på over banehalvdel.
-
Så 6-0 var ikke en forventing for oss.. Men vi gjorde en fantasisk jobb som de mistet kontrollet over sine spill :D:D
-
Over til Herrene. de spilte kamp om 9-16 plass og måtte vinne over makedonia slik de kunne spille om 9-12 plass. Men de jobbet godt de kunne og ledet 1-0 så ble det 1-1 så lå under 2-1. Så kjempet de og fikk 2-2. 5 min før slutt fikk makedonia mål. Så Norskene byttet ut keeper slik at de ka presse og få utlikning. Men det hjalp ikke enn Joakim scoret på stolpen. Det var en surt tap for dem da...
-
Så tok jeg en hærlig massasje i hele kroppen for kun 160 kr i en time. Det fortjente jeg etter en topp kamp og kroppen er klar til neste kamp imorra da er det mot Russland (12.30) norsk tid..
-
Nå nyter jeg med fanta og MILKA, noe av de beste sjokolade jeg vet om
-

Laget er klar til spill mot Italia.



Tone

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Grattis grattis grattis!!

Har fremdeles hjertebank jeg, er skikkelig stolte av dere, fantastisk innsats!!!!! Dere knuste jo dem!!

Men igjen, husk å nullstille dere til i morgen!!

Lykke lykke til!!

Klem Sissel

9:37 p.m.  
Blogger Elin said...

HURRA!!!!

Heia Norge, Heia Norge, ole,ole, ole! - Alt for Norge, vi er røde, hvite, blå - sammen skal vi stå på for Norge, vårt fedreland - We are the champions...

Eh, dere har ikke vunnet turneringen enda, men det er STORT at dere har kommet til semi og at dere banket Italia for å komme dit. Nå håper jeg at det kribler i beina til gamle fotballveteraner som sitter hjemme og følger med, at de unge blir skikkelig fotballtørste og at forbundet skjønner at dere er virkelig er verdt å satse på! Dette er et kjempeviktig løft for døvefotballen for kvinner.

Og ikke minst, håper dere er kjempefornøyde selv. Men ikke så fornøyde at dere glemmer å komme ned til jorda innen klokken 12 i morgen. Men jeg har en god følelse på at dere komme til å gjøre en god kamp imorgen. Krysser alle fingre og tær til jeg blir BLÅÅÅÅ!

9:48 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Æ får sei som æ skrev på sms te dæ kjære søs : HERREGUD, HERREGUD, HERREGUD! E så utroli stolte av dere alle sammen! For å ikke snakke om scorerføttene!! Men dere hadd vunnet uansett! For høres ut som dere hadd full kontroll! Så æ får fortsette å si; spill d dere har gjort i d siste å VINN i morra!!!! Hold psyken OPPE! Ja, Tone, dette fortjente du me massasje å beste sjokoladen! ÅÅÅÅ - ta me en pakke MILKA i sånn ren sjokolade te mæ E U SNILL? snakkes mer i morra! Glær mæ allerde! GLA I DÆ SØS`N MIN :) Stor klem fra lenepia!

9:58 p.m.  
Blogger Ann`s Side said...

Så utrolig bra at dere vant!!! Gratulerer så mye med seiern!!:D hurra hurra hurra.. :))))

10:14 p.m.  
Blogger Anine said...

Heia, heia!!! Grattis!! Men enig med de som skrev ovenfor her, ikke glem å komme ned på null før kampen imorgen ;-) Men er uansett utrolig stort å komme til semi for Norges fotballkvinner! Dere har ET GODT LAG MED GODE SPILLERE! Masse lykke til imorgen, her sitter jeg og krysser fingrene og tærne for dere!

10:34 p.m.  
Blogger Unknown said...

utrolig stilig å komme til semifinale i en VM ;)

Knallbra å knuse "filmelandet" Italia :P - Lykke til mot Russland :)

8:44 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei.
kjempefint at du skriver denne bloggen,arti å følge med på det du skriver. Jeg syns dere er kjempeflinke. Stå på jenter og lykke til videre i mesterskapet!
hilsen mor til Ida Kristin.

9:39 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Hurra hurra!! grattis!!
Lykke til og stå på!!

-Vero-

11:56 a.m.  
Anonymous Anonym said...

HURRAAAAAAAAAA at dere vant 6-0.. Det høres utrolig flott ut.. Stå på og dere skal klare å spille mot andre land, dermed basta. :)

Klem fra Merethe

12:50 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Wohooooo! Jeg er stolt av dere!! :D

1:32 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home