søndag, november 18, 2007

12.dag

Hei på dere alle. Beklager at jeg ikke har oppdatert på tre dager siden det har vært en nettverk problem her så ingen fikk brukt internett her..

Ja, idag så reiser vi hjem med en god samvittighet med 4.plass. Vi var nær på å bli nr 3 etter det ende 3-3 mot England igår og vi tapte på straffe 5-4. Vi ledet med et mål hele tiden men klarte ikke å forsvare oss mot england som har god tid å score på god avstand..

På fredagen vi spilte mot Russland og vi tapte 7-2. Der spilte vi helt elendige og var ukonsentrert og pratet ikke så mye på banen og det var kjedelig. Men igår spilte vi mye bedre..

Ida Kristin ble kåret som VM unge talent spiller og det setter vi alle stor pris på.. Jeg fikk litt tårer da jeg fikk høre det... Hun har jobbet veldig bra i hele VM. Hun er jo tross bare 16 år (17 i des)

Igår kveld var vi på bankett på Sas hotellet bare vi norske gutter/jenter og der fikk vi god mat. Jeg bestilte biff med potetmos... Så dro halve til Rodina hotell kor de andre land var mens resten dro til hotellet og pakket før sove..

Så idag reiser vi med fly kl 14.00 (norsk tid) så gleder meg veldig til å komme hjem for å kose med familien og ta meg en koselig juleforberedelser!!

P.S: Herrene kom på 14. plass, bedre enn ifjor da de havnet på 16 plass. En stort ros til dem som gjorde deres beste!


Tone på SAS hotell

Gjengen venter på mat

Tone

9 Comments:

Blogger Unknown said...

Fjerdeplass i VM, absolutt IKKE dårlig dette! :)

Spennende erfaring å spille i VM kan jeg tippe

10:06 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Grattis med en kjempeflott 4 plass!! Dere gjorde en kjempe innsats, bare tenk på hvor ungt laget er, og at dere faktisk var uten keeper da turneringen starta

Er stolte av dere!!

MEGA BRA at Ida ble VM beste unge spiller!!!! Dette lover godt for fremtiden!! Har dere snakka noe om videre fremover? Hva skjer liksom, mange som blir med videre??

Klem

9:00 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Og det var Sissel sin kommentar :-)

9:00 p.m.  
Blogger Ann`s Side said...

Hei, gratulerer så mye med 4 plass:D
Har fulgt med i bloggen din for å holde meg oppdatert hvordan det har gått med dere, artig å lese personlige opplevelser enn bare gjengivelse av resultater på Deafnet sine sider:D Lykke til videre:D

9:56 p.m.  
Blogger Ann`s Side said...

Hei, gratulerer så mye med 4 plass:D
Har fulgt med i bloggen din for å holde meg oppdatert hvordan det har gått med dere, artig å lese personlige opplevelser enn bare gjengivelse av resultater på Deafnet sine sider:D Lykke til videre:D

9:56 p.m.  
Anonymous Anonym said...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS te dere alle! E så utroli stolte av dere! Dere har en god grunn te å reise hjem me hodet høyt løftet opp! Nu har dere vist for Norge og fotballforbundet at dere kan bidra me noe også! Arti å høre dette med Ida Kristin! Men hvem ble toppscorer og var du langt unna da eller? for vet jo at u scoret masse! å hadd de noe banens beste spiller? D va jo bra for herrelaget også da! Vi snakkes på msn snart! Masse klemmer fra Lenepia!

11:21 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

10:15 a.m.  
Blogger Elin said...

GRATULERER med 4 plass! Norges beste plassering noensinne. Moro med beste rookie. Men tror alle på laget fortjener en honnør for tipp topp innsats! Det har vært moro å følge med. Hva blir deres neste mål nå?

11:07 a.m.  
Blogger Anine said...

Grattis med en velfortjent 4. plass! Dere skal være stolte!

Jo ang nisseluen. Kjøpte den sammen med nissekjolen på Barnas Hus, men vet de ikke har den butikken i Stavanger/omegn. Men sjekk ut den butikken, Babymiljø eller den andre babybutikken like ved Babymiljø på Forus... Samme område som XXL :-)

8:57 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home